CQ1A0158_400_x_600

Bugün 2013 - 2014 Öğretim Yılını huzur içinde bitirdik. Bu yıl  okulumuzda genel olarak başarılı bir yıl geçirdiğimizi  düşünüyorum. Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin yanında sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere de ağırlık vermeye gayret ettik.

Bu başarılı ve huzur dolu bir yılın yaşanmasına katkıda bulunan başta  Cidde  Başkonsolosumuz Fikret ÖZER Beyefendi olmak üzere Eğitim Ataşemiz  Sn.Ali İNCİ’ye , Okul yönetim kurulumuza,  idareci arkadaşlarımıza, eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimize ve  eğitime gönül veren herkese şükranlarımı arz ediyorum.

Her yıl olduğu gibi bu öğretim yılında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere büyük önem verdik. İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerimiz arasında atletizm yarışmaları,futbol  ve basketbol müsabakaları ,masa tenisi turnuvası, satranç turnuvası, münazaralar  yaptık. Dereceye  giren tüm öğrencilerimize çeşitli  ödüller  verdik.

Belirli gün ve haftalar etkinliklerinin yanında ,kariyer günleri,seminerler,konferanslar,kişisel gelişim semineri,Mezuniyet gecesi,okul yıllığı hazırlanması,öğretmenlerimize yönelik çeşitli geziler yapılmasını sağladık.Tanınmış şair –yazar,bilim insanıyla sohbetler gerçekleştirdik.

Sevgili Öğrenciler;

Bir öğretim yılını en iyi şekilde değerlendirenler başarılı bir karneyle bir üst sınıfa geçti veya okulundan mezun oldu.  Bazı öğrencilerimiz ise sınıf tekrarına kaldı…Bu durum hayatın sonu değil,yaz tatilini değerlendirerek yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanırsanız kolaylıkla bir üst sınıfa geçebilirsiniz. Bilin ki çalışan her zaman kazanır…

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken okulların açılacağı 14 Eylül 2014 Pazar günü hepinizi  sağ salim okul bahçesinde görmek arzusuyla Allaha emanet olun diyorum.