SONGL_AHN

Songül ŞAHİN

Kırşehirlidir. Üniversite eğitimine Konya-Selçuk Üniversitesinde başlayıp İstanbul Üniversitesinde tamamlamıştır. Meslek hayatına Düzce de başlayıp Van ve izmir illerinde devam etmiştir. 15.10.2014 tarihinden itibaren Cidde Türk okulundaki görevine devam etmektedir. Evlidir.

emin

Emin BOSTANCI

Tel:022572825

Dahili106

1972 yılında Balıkesir İvrindi’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Balıkesir’de üniversiteyi Muğla’da okudu.2001 yılında Edirne’nin Keşan ilçesinde kısa dönem er olarak askerliğini yaptı. Özel eğitim kurumlarında çalıştı.2004 yılında Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde göreve başladı. Daha sonra Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde ve Balıkesir’de çalıştı.28.10.2010 tarihinden itibaren Cidde Uluslararası Türk okulunda başladığı görevine devam etmektedir. Evlidir.