Abha'daki Kültürel Gezilerimiz 53A

Büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendinin açılış konuşmaları

Eğitim Müşavirimiz Sayın Hamza ŞAHİN Beyefendinin konuşmaları

53A

Bilgi yarışmasındaki İlköğretim 1. kademe öğrencilerimiz.

53A

Bilgi yarışmasındaki İlköğretim 2. kademe öğrencilerimiz.

53A

Bilgi yarışmasındaki lise öğrencilerimiz.

53A

" Çanakkale Zaferi" konulu maket yarışmasında 3. olan öğrencimiz Emre ÇELİK'in maket çalışması

Diğer "Çanakkale Zaferi" konulu maket yarışmasındaki maket çalışmaları

Standımız

53A

Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz.

53A

Halk oyunları yarışmasına katılan Damman Türk Okulu İlköğretim Halk Oyunları ekibi

53A

Halk oyunları yarışmasına katılan Riyad Türk Okulu İlköğretim Halk Oyunları ekibi

53A

Halk oyunları yarışmasına katılan Taif Türk Okulu İlköğretim Halk Oyunları ekibi

53A

Halk oyunları yarışmasına katılan Abha Türk Okulu İlköğretim Halk Oyunları ekibi

53A

Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendi ile birlikte

53A

Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendi ve eşi Pınar GÜN Hanımefendi ile birlikte.

53A

Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendi Eşi Pınar GÜN Hanımefendi, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte.

53A

Bilgi yarışmalarında 3. olarak dereceye giren ilköğretim 1. kademe öğrencilerimiz plaketleriyle.

49

Bilgi yarışmalarında 1. olarak dereceye giren ilköğretim 2. kademe öğrencilerimiz büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendiden plaketlerini aldılar.

Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendinin eşi Sayın Pınar GÜN Hanımefendiden plaketlerini aldılar.

Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz büyükelçimiz Sayın Ahmet Muhtar GÜN Beyefendinin  eşi Sayın Pınar GÜN Hanımefendi okul müdürümüz, müdür yardımcımız ve öğretmenleriyle birlikte.

52A

53A

54A Artvin yöresi oyunları ile halk oyunları yarışmasında ilköğretim kısmında 1. olarak dereceye girmeyi başaran okulumuz halk oyunları ekibimiz okulumuzda öğrenciler ve öğretmenleri tarafından tebrik edildiler.