Yazdır
PDF

Ziyaretçi vizesi için gerekli işlem ve evraklar:

  1. Görev belgesi Arapça.
  2. Ziyaretçi vizesi formu.
  3. İkame fotokopisi.

 

İkamesini ve eşinin ikamesini çıkaran öğretmenlerimiz  http://www.mofa.gov.sa sitesinden ziyaretçi vizesi için başvuru yapabileceklerdir. Bilgileri forma doldurduktan sonra bir çıktı alınacak ve bu form imzalanıp mühürlendikten sonra Ticaret Odasında onaylanacaktır. (ekteki belgeler eşliğinde Ticaret Odasına gidilecektir)

Vize süreleri 30-90 gün arasında değişe biliyor ve süre bitiminde tekrar uzatma yapılabiliyor.

Not: Suudi Arabistan makamları anneler için vize vermekte sıkıntı çıkarmamakla birlikte baba ve diğer aile fertlerinde sorun çıkarma olasılığı büyüktür.

oges   mebk12tr   egitim   ekayit   eokul4   eokul5